Menu Close

Reply To: Database w/ many models, but need to run them individually

Syncrosim Forums ST-Sim & State-and-Transition Simulation Models Database w/ many models, but need to run them individually Reply To: Database w/ many models, but need to run them individually

#1798
kblankenshipkblankenship
Participant

Thanks for your instructions but I’m having trouble at step 9. When I click the overwrite button I get this error message:
“No data found in the specified file for the property ‘Initial Conditions'”
When I click OK to that message, I get additional information that states:
“The value ‘711670’could not be found for the column ‘Stratum’. Record ignored.

A couple issues I suspect are:
1) Is there a problem w/ leading 0s in the stratum name? The stratum I want to create a scenario for is named “0711670.” In the xls file that I exported that record shows up as “711670.” I tried adding the leading 0 back in by hand and reimporting but I received the same error message.
2) Is there a problem w/ blank rows at the top of the initial conditions spreadsheet before the record of interest? After I deleted the unwanted initial condition records and removed the filter, there were 4 or 5 blank rows below the column headers and before the rows that contained info for my stratum (0711670). I tried removing those rows by hand and reimporting but I received the same error message.

I also tried reimporting w/ a version of the initial conditions file that had both changes implemented – removed extra rows and added leading 0.